Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Техномаркет - брошури и промоции

 

Ето я и новата брошура на „Техномаркет”!

На всеки три седмици Technomarket издава брошура, в която ще откриете актуалните цени на новите продукти в тази любима верига за черна и бяла техника за дома. Така ще имате възможност предварително и дистанционно да научите точно какво можете да намерите в магазина на възможно най-изгодна цена. И все пак не забравяйте, че в „Техномаркет” има още стотици продукти, които биха задоволили както вас така и вашето семейство и като дизайн, и като качество, и като цена!
 

Всички промоции на техника са тук!

Във всеки каталог на Technomarket ще откриете уникални предложения за:

В „Техномаркет” ще намерите подбрани продукти на световноизвестни, утвърдени марки, като Sony, Panasonic, LG, Samsung, Miele, Tefal, Rowenta, Gorenje, както и по-бюджетни предложения, които с лекота можете да си позволите.

Не пропускайте месечните оферти в брошурата, защото предложенията винаги важат само за посочения период. Не пропускайте и специалните брошури за „Черен петък”, в които ще намерите най-дръзките намаления в цените на уредите, от които имате нужда и харесвате!
 

Допълнителни екстри

В каталога можете да научите още за:

Адресите на всички магазини от веригата, които можете да посетите, за да закупите избраните от Вас продукти. Можете да ги намерите и тук на нашият онлайн адрес: https://www.technomarket.bg

Продукти в брошурите на магазина Техномаркет

Последни брошури
Търговци - електроника и бяла техника