Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Зора - брошури и промоции

В момента няма актуални брошури
 

„Зора” има нов каталог

Ето я новата брошура на веригата магазини „Зора” – мястото, откъдето можете да се снабдите бързо и изгодно с черна или бяла техника за всяко кътче и всяка нужда във Вашия дом. Не пропускайте да вземете необходимия електроуред или електронна техника на страхотна цена точно сега, когато е в промоция!

Zora предлага нови промоции на всеки три седмици, така че, ако този път не откриете уреда, който търсите, със сигурност съвсем скоро това ще се случи – просто изчакайте до следващите промооферти. В никакъв случай не спирайте да следите актуалните предложения и да проверявате редовно новите намаления на веригата.
 

 Купете изгодно от „Зора”

В магазините ще намерите огромно разнообразие от електроуреди и електроника – тук присъстват както български, така и глобални марки. Има продукти на Philips, Samsung, Sony, LG, AEG, Bosch, Liebherr, Apple, Acer, Lenovo, Nokia, Sharp, Gorenje и други.

Всеки месец се предлагат големи промоции на избрани продукти във всички категории:

Не пропускайте нито една оферта

Ще си спестите много време и излишни разходи, ако се информирате за текущите намаления в Zora онлайн, преди да тръгнете по магазините. Така че задължително прегледайте актуалната брошура, преди да пристъпите към избор на уреда, който търсите. Не пропускайте и специалните оферти за „Черен петък”, когато цените падат драстично. Така ще можете да се сдобиете с качествени уреди и електроника на страхотни цени.

Влезте и в сайта онлайн на https://zora.bg, за да проверите какви изгодни предложения има във фирмения аутлет.

Не губете повече време! Потопете се в каталога и направете живота си по-лесен и приятен с нови електроуреди и електронна техника от магазин „Зора”

Последни брошури
Търговци - електроника и бяла техника