Зора - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин Зора, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин Зора, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин Зора, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
 

„Зора” има нов каталог

Ето я новата брошура на веригата магазини „Зора” – мястото, откъдето можете да се снабдите бързо и изгодно с черна или бяла техника за всяко кътче и всяка нужда във Вашия дом. Не пропускайте да вземете необходимия електроуред или електронна техника на страхотна цена точно сега, когато е в промоция!

Zora предлага нови промоции на всеки три седмици, така че, ако този път не откриете уреда, който търсите, със сигурност съвсем скоро това ще се случи – просто изчакайте до следващите промооферти. В никакъв случай не спирайте да следите актуалните предложения и да проверявате редовно новите намаления на веригата.
 

 Купете изгодно от „Зора”

В магазините ще намерите огромно разнообразие от електроуреди и електроника – тук присъстват както български, така и глобални марки. Има продукти на Philips, Samsung, Sony, LG, AEG, Bosch, Liebherr, Apple, Acer, Lenovo, Nokia, Sharp, Gorenje и други.

Всеки месец се предлагат големи промоции на избрани продукти във всички категории:

Не пропускайте нито една оферта

Ще си спестите много време и излишни разходи, ако се информирате за текущите намаления в Zora онлайн, преди да тръгнете по магазините. Така че задължително прегледайте актуалната брошура, преди да пристъпите към избор на уреда, който търсите. Не пропускайте и специалните оферти за „Черен петък”, когато цените падат драстично. Така ще можете да се сдобиете с качествени уреди и електроника на страхотни цени.

Влезте и в сайта онлайн на https://zora.bg, за да проверите какви изгодни предложения има във фирмения аутлет.

Не губете повече време! Потопете се в каталога и направете живота си по-лесен и приятен с нови електроуреди и електронна техника от магазин „Зора”

Продукти в брошурите на магазина Зора

Последни брошури

Търговци - електроника и бяла техника