Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Технополис - брошури и промоции

 

Новата брошура на „Технополис” е тук!

Ако искате да знаете какви са страхотните актуални оферти на магазини „Технополис”, значи сте на правилното място! Става дума за стотици продукти на невероятни цени, предлагани с гаранционен срок!

Сега, без да ставате от дивана си, можете да разгледате онлайн офертите и да се информирате за новите модели и цени на телевизори, домашно кино, аудио системи, конзоли, хладилници, перални, съдомиялни машини, печки, абсорбатори, климатици, прахосмукачки, велосипеди, видеокамери и фотоапарати, смартфони, iPhone, аксесоари за телефони, таблети, лаптопи, стационарни компютри, мишки и клавиатури, слушалки, принтери, рутери, електронни джаджи, уреди за красота, кухненски уреди, GPS навигации… с други думи, да научите всичко, от което имате нужда, за да водите съвременен, удобен и активен начин на живот, с много забавления и повече свободно време.
 

Колко често има брошури на „Технополис”

На всеки три седмици Technopolis стига до Вас с помощта на новата си брошура. В нея можете да разгледате всички актуални предложения за черна и бяла техника за дома. Всеки нов каталог можете да намерите тук, на страницата на магазина в moiatabroshura.bg. Можете да разгледате и специалните секции на световно известни марки като Philips, Bosch, LG, Sony, Panasonic, Samsung, Gorenje и други, в които са поместени подбрани оферти.
 

Научете всички промоции!

В актуалния каталог за месеца ще можете да проверите текущите цени на продуктите, които търсите. Без да се налага да ходите до магазина, ще разберете какви промоции текат в момента, как да поръчате продуктите с доставка до дома и при какви условия можете да закупите черна или бяла техника на изплащане.

Не пропускайте да се възползвате от страхотните предложения още сега, защото след като изтече срокът на промоциите в каталога, цените на избраните от Вас стоки ще бъдат различни. Не забравяйте да следите за специалните оферти за „Черен петък” – времето в годината, когато намаленията са невероятно много и изключително изгодни!

А сега не губете повече време, гмурнете се в морето от предложения тук или на https://www.technopolis.bg/bg и следете новите оферти в следващите месеци.

Продукти в брошурите на магазина Технополис

Последни брошури
Търговци - електроника и бяла техника