Фантастико - брошури, магазини и работно време

Брошури Фантастико

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

ЗА КОМПАНИЯТА ФАНТАСТИКО (FANTASTICO)

Търговска верига „Фантастико” е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 42 супермаркета, като броят им ежегодно расте.
Асортиментът  на магазините е обособен в следните категории:

Абонирайте се за електронния бюлетин и ще получавате актуални оферти, рецепти, полезни съвети и новини, свързани с любимото ви „Фантастико“!

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте новата брошура и онлайн каталога на фирмата, както и уеб-сайта на Фантастико: https://www.fantastico.bg
Защо обичаме да пазаруваме от Фантастико:

Компанията дължи успеха си на лоялността и оценката на множество служители и клиенти, избрали фирмата за свой работодател или магазините за свое място за пазаруване. Във „Фантастико” работят над 3 100 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип.
Логистичният център на Фантастико се намира край гр. Елин Пелин. Сградата е с площ от 19 хил. кв.м., има 51 товарни рампи, 11 100 палетоместа и от нея се извършват ежедневни доставки към обектите на търговската верига.
Компанията притежава и няколко културно-развлекателни обекта на територията на град София:

Joy Station

Атмосферата в клуба предразполага за едно автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY STATION е изработен специално за залата, а озвучителната система е от най-високо професионално ниво - „MEYER ”. Марката е предпочитана и изисквана от най-големите музиканти и е еталон за качество в тези среди из целия свят. Осветлението е CLAY PACKY, пулта е YAMAHA, a мултимедията включва 3 бр. видео стени SAMSUNG ( 2x 9x55 и 1 x 9x40 ) и една LED стена с впечатляващи размери ( 7,2 x 2,4m). Цялата техника се управлява от професионален екип от озвучители и осветители, които с уменията си допринасят за цялостното въздействие на всяко едно събитие.

Mega Xtreme

Mega Extreme Bowling предлага на своите клиенти боулинг писти – AMF – американско боулинг оборудване № 1 в света. Пистите са разположени по начин осигуряващ максимално пространство и удобство на всички играчи и техните придружители. Перфектната шумоизолация на залата, както и специално предвидената климатична система, подържаща различна температура в зоната на играчите и останалата част на залата, осигуряват максимален конфорт за всички клиенти. Съвременното боулинг оборудване разполага с уникални функции за програмиране на игрите – доставящи огромно удоволствие и улеснение, както на начинаещите така и на професионалните играчи, а вечер когато се включи програмата за Xtreme bowling – означаващ игра при уникални светлинни ефекти и ултравиолетово осветление – играта се превръща в едно изключително забавление.

Sky City

SkyCity Mall в София е разположен на 26 000 м2 в кв. "Гео Милев". Търговският комплекс е на четири нива, а развлекателният център е на два етажа над търговската част. SkyCity Mall разполага с подземен и наземен паркинг с обща площ 10 000 кв.м. или 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв.м. е разположен супермаркет "ФАНТАСТИКО". В обекта ще намерите разнообразен и качествен асортимент с обособени секции за плодове и зеленчуци, био храни,  витрини за обслужване на прясна риба, прясно месо, млечни продукти, колбаси, кулинарен щанд, сладкарска витрина, прясно изпечен хляб, обширен сектор за козметика, алкохол, стоки за дома, детето, аксесоари и много други предложения.

My Choice

Kреативна, артистична, дейна и съвременна Българска компания за кетъринг и организиране на разнообразни събития. “MyChoice Catering & Events” e идеалният партньор за вашия неповторим празник, корпоративни мероприятия, бизнес срещи, семейни празници, сватби, кръщенета, коктейли, чествания, семинари, или неформални сбирки. Oрганизиране на събития от различен мащаб и бюджет.

Последни брошури
Търговци - хипермаркети и супермаркети