Лидл - брошури, магазини и работно време

Брошури Лидл

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията Lidl / Лидл

През 1930 г. германецът Йозеф Шварц става съдружник в компанията Lidl & Ко, която се е занимавала с търговия на цитрусови плодове. След това компанията е преименувана на „Lidl & Schwarz KG“. Новата компания разширява своята дейност и се превръща в търговец на хранителни стоки.

„Лидл“ (на немски: Lidl) е голяма верига от немски дискаунтъри. Има над 9000 магазина в 20 държави. Лидл освен в България има магазини в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Люксембург, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Сърбия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чехия, Швейцария и Швеция.

През януари 2012 г. Лидл стартира малки пекарни в магазините си в Европа.

Днес компанията оперира в 30 държави с над 10 500 магазина и повече от 150 регионални центрове за дистрибуция в 28 държави. През 2017 година веригата прави следващата важна крачка в своята експанзия, като стъпва на американския пазар.

Историята на успеха на Лидл България започва на 25 ноември 2010 година, когато в рамките на един ден са открити първите 14 магазина в 11 града в страната. В средата на 2019 г. година компанията има 98 магазина в 48 града и продължава да планира смело, инвестирайки в нови обекти и откриването на втори логистичен център в с. Кабиле, област Ямбол.

Лидл България заема своето място сред водещите търговски вериги в страната.

За девет години присъствие на българския пазар, Lidl се наложи като водеща търговска верига и прекрасен супермаркет почти във всеки квартал на вашия град.

Вестникът на Lidl  - eлектронният бюлетин “Lidl Newsletter” всяка седмица ви информира за:

Марките на Lidl:

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.lidl.bg

Защо обичаме да пазаруваме от Lidl:

Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.

Последни брошури
Търговци - хипермаркети и супермаркети