МЕТРО - брошури, магазини и работно време

Брошури МЕТРО

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията Metro / Метро

През 1999 г. МЕТРО отваря своите първи 2 магазина в София и Пловдив, за да положи началото на модерната търговия в България.

За 20 години най-големият търговец на едро в България превръща непознати преди търговски практики в обикновено ежедневие като промоционалната поща, офертите с търговски отстъпки, клиентските карти, баркодът върху опаковката, защитата на клиентските права.

През годините компанията подава ръка и на хиляди български производители. Днес 11-те магазина на МЕТРО в страната осигуряват за над 400 000 бизнес клиенти достъп до най-широк професионален асортимент от търговски решения за техния бизнес – повече от 40 000 хранителни и нехранителни продукти от България и света, с гарантирана проследимост и високо качество, на конкурентна цена.

МЕТРО разполага с най-широкия асортимент от над 1100 български и чуждестраннни червени и бели вина от Стария и Новия свят. МЕТРО София е оазисът на любителите на традиционна и крафт бира с асортимент от над 140 различни марки от над 22 страни. Повече от 3000 български и чуждестранни млечни продукти. Модерните Био отдели предлагат широк асортимент от 100% биосертифицирани продукти. Близо 60 вида 100% чист български мед могат да бъдат открити на рафта във всеки от магазините.

През 2002 година компанията отваря първите в България рибни отдели, в които чрез уникална хладилна верига, над 90 вида риба и морски дарове от световния океан достигат до кухнята на българските шеф готвачи и до трапезата на любителите на морската храна.

Над 400 български фермери снабдяват директно магазините на МЕТРО с плодовете на българската земя.

Като част от METRO Group, “МЕТРО” става лидер сред световните търговци в индекса за устойчиво развитие на Dow Jones.

Уникален b2b формат с богат асортимент и професионална насоченост

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, с уникален b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среден бизнес.

Клиентите на Метро са независими предприемачи и представители на малкия и среден бизнес:

От няколко години Метро е отворено и за граждани, които могат да пазаруват с карта за деня, без да е необходимо да са търговци на едро.

Метро ви предлага целогодишен асортимент от собствените си марки - ARO, METRO Chef, METRO Professional, Rioba, Sigma и други, с които отговаря на потребностите на различните клиентски групи. Благодарение на МЕТРО Доставка поръчките ви пристигат до вашата врата, а вие спестявате време и усилия.

Портфолиото от собствени марки следва логиката на клиентската аудитория, към която e насочен фокусa в България: от “all inclusive” хотели, през малки и средни магазини, до офиси и независими предприемачи. Общият брой артикули с тези марки възлиза на близо 1800 - 50% от които са от български доставчици.

Какво отличава Метро от другите магазини?

Метро предлага професионални решения и професионално организирани и предложени асортименти, както по отношение на качеството, така и на опаковки и ценообразуване. Над 150 души - търговци обслужват повече от 10 000 клиента и правят над 1000 клиентски посещения на ден.

Метро предлага и гарантира качество

МЕТРО Кеш енд Кери е първата търговска верига в България, която е сертифицирана по Международния Стандарт за Храни IFS. Важно условие към производителите на храни, които произвеждат под марката на МЕТРО, е да бъдат сертифицирани по стандарта IFS или друг аналогичен международно признат стандарт (BRC, FSSC 22000 и др.).

Магазините на Метро

МЕТРО Кеш енд Кери разполага с 11 магазина в България. Форматът на всеки един магазин е специално създаден, за да осигури удобно пазаруване на професионалните клиенти: хотели, ресторанти и търговци. Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв.м., а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. Всеки магазин има клиентски паркинг с повече от 500 паркоместа. Освен това разполага с платформа за директни доставки за ресторанти и хотели в София и Боровец (FSD платформа), както и със специализирана база в курорта Слънчев бряг, даваща възможност бързо да посрещаме нуждите на хотелиери и ресторантьори в активния летен туристически сезон.

МЕТРО Кеш енд Кери България можете да посетите в София – два магазина, в Пловдив – два магазина, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград.

Вестникът на Metro  - eлектронният  “МЕТРО бюлетин” ви информира за:

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.metro.bg

Защо обичаме да пазаруваме от Metro:

Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-изгодните цени на пазара.

Последни брошури
Търговци - хипермаркети и супермаркети