BILLA - брошури, магазини и работно време

Брошури BILLA

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията BILLA (Билла)

BILLA България е част от австрийската компания REWE International AG - лидер на австрийския пазар в сектор търговия, която управлява около 2500 магазина в Австрия чрез търговските марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG.

Историята на BILLA датира от 1953-та година и е дълга и изпълнена с интересни факти и развитие.

В България BILLA за първи път стъпва през 2000 година и понастоящем има 128 магазина в 38 града в цялата страна (Варна; Cофия; Бургас; Пловдив; Плевен и много други), а само в София има 23 магазина, като най-новият е в квартал Овча купел. Компанията развива своята търговска мрежа от супермаркети и предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и свежи месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси, пекарна и кулинариум. Каталогът на магазините Билла предлага всичко необходимо. В седмичната брошура може да намерите всичко необходимо от храна до фотоепилатори, промоции за ежедневното пазаруване на добри цени, акции, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент. BILLA България ръководи редица проекти в подкрепа на българската икономика и местното производство. Един от тях е „BILLA Градини“, който осигурява на клиентите на веригата пресни плодове и зеленчуци, отгледани в над 150 градини, в едни от най-плодородните кътчета на България.

В единствената потребителска класация у нас – “Любимите марки”, българските потребители в три поредни години посочват BILLA като любимата им търговска верига за пазаруване.

През 2018 година е стартирана и дългосрочната програма за намаляване на пестицидите в плодовете и зеленчуците под собствения бранд „BILLA Градини“.

BILLA България предлага също и свободни работни места за работа в магазинната си мрежа.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.billa.bg/

Защо обичаме да пазаруваме от BILLA:

Големи промоции: Непрекъснати оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.

Последни брошури
Търговци - хипермаркети и супермаркети