Технополис - брошури, магазини и работно време

Брошури Технополис

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията Технополис (Technopolis)

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият ТЕХНОПОЛИС отваря врати през 2001 г., а днес компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. Седем от обектите са в София, в столичните квартали Младост, Люлин и Надежда, и в моловете Сердика Център София, The Mall, Bulgaria Mall и Paradise Center, а останалите са в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин, Монтана, Разград, Хасково, Габрово и Сандански.
В ТЕХНОПОЛИС потребителите ще намерят над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. Хипермаркетите от веригата са обзаведени и подредени с идеята да са привлекателни и удобни за пазаруване. Продуктите са лесно достъпни и изложени така, че посетителите да имат възможност да докоснат, да хванат в ръка и да разгледат различните уреди. По този начин, те могат да се запознаят с продукта още преди покупката и по-лесно да изберат това, което им допада най-много. ТЕХНОПОЛИС събира под един покрив всичко от света на техниката, разпределено в няколко основни сектора:

На едно място са събрани уредите, които улесняват домакинската работа и ни пестят време и усилия - хладилници, печки, съдомиялни машини, кухненски уреди за вграждане, абсорбери, перални, сушилни, климатици, бойлери. Това са всички технологични постижения, които ни помагат в грижите за къщата и да поддържаме дома си чист, удобен и уютен.

В друг сектор се предлага огромно разнообразие от малки електроуреди - кафе машини, грилове, тостери, ютии, фритюрници, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и пр. Тук ще намерите още цялата гама уреди за грижа за тялото като сешоари, преси за коса, машинки за подстригване, епилатори и др.

В ТЕХНОПОЛИС има и огромно разнообразие от продукти от черната техника, компютърните и информационни технологии. В обширния сектор за телевизия, видео и аудио техника можете да изберете телевизор с най-различна големинa на екрана и функции от всички световни производители – Сони, Филипс, Панасоник, Тошиба и т.н.. Предлага се богат асортимент от малки базови модели, до огромни екрани, в които са вградени последните технологични нововъведения. Тук ще намерите още домашно кино, DVD плейър, HI FI системи и други продукти за забавление и почивка у дома.

В хипермаркети ТЕХНОПОЛИС можете изцяло да оборудвате своя офис или дом. Изложени са всякакви конфигурации настолни компютри, лаптопи, таблети, различни модели монитори, огромно разнообразие от периферни компютърни устройства. Тук са събрани също принтери, копири, скенери, факсове, телефонни апарати, смарт телефони с андроид, както и консумативи и аксесоари. Освен за работа, се предлагат и продукти за развлечение през свободното време като игрови конзоли и игри за тях.
На комфортно и приятно пътуване ще се радвате ако изберете от широката гама автомобилни аудио и видео системи, говорители, усилватели, колони, CD и DVD плейъри. За безпроблемното ориентиране, когато сте на път, ще намерите различни навигационни устройства и карти за тях. Тук е и мястото, където сполучливо може да изберете фотоапарат, видеокамера и аксесоари, за да запечатате своите спомени от приятното пътуване, празник или специален момент за вашето семейство.

За добрия избор в цялото многообразие от продукти ще ви помогнат специално обучени продавач-консултанти.

Освен изгодните предложения на уреди с промоционални цени, сега клиентите могат да се възползват и от специалните еко оферти на ТЕХНОПОЛИС. Ако желаете да смените стария си уред с нов енергоспестяващ, насочете се към еко оферта. Така ще получите отстъпка за новия уред от същия вид. ТЕХНОПОЛИС не само ще ви го достави безплатно, но и безплатно ще вземе стария уред и ще го предаде за рециклиране.

Офертите се публикуват в брошурите на компанията, като може да се проверят и в онлайн-каталога на фирмата. ТЕХНОПОЛИС има и специална опция за пазаруване – “Резервирай онлайн и купи от магазин”,  която ви дава възможност онлайн да резервирате стока, която да закупите и получите от избран от Вас хипермаркет Технополис.

A за „черния петък”  разгледайте актуалните промоции на техника, телевизия и домашни електроуреди в каталога на ТЕХНОПОЛИС.
За повече информация относно специфични продукти и актуални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.technopolis.bg/bg

Защо обичаме да пазаруваме от Технополис:

Последни брошури
Търговци - електроника и бяла техника