Зора - брошури, магазини и работно време

Брошури Зора

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

ЗА КОМПАНИЯТА ЗОРА (ZORA)

Фирма ЗОРА е българска компания, наложила се като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. През своята 28 годишна история компанията се стреми да предлага постоянен богат асортимент от стоки, стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа и изгодни условия при покупки на изплащане. Осигурява безплатен транспорт и гаранционен сервиз.

Магазини

ЗОРА разполага с 38 магазина в цялата страна – София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Габрово, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново, Разлог.

Огромно разнообразие от стоки на водещи световни производители на атрактивни цени, много специални оферти и отстъпки. ЗОРА предлага продукти на световни производители, които покриват целия спектър от уреди за дома и семейството и отговарят на най-новите потребителски и екоизисквания за консумация на електроенергия и вода.

Веригата предлага на клиентите си добре развита търговска мрежа с постоянен асортимент и стабилни цени, възможност за удължена  гаранция и сервиз, безплатен транспорт и различни схеми за покупка на изплащане при изгодни условия.
От 2004 година ЗОРА притежава запазена  марка CROWN за България за черна, бяла, IT и  климатична техника. От 2009 г. е изключителен представител за България на черна и бяла техника с марката FINLUX, която e утвърдена марка №1 в Скандинавските страни – символ за качество, надеждност и икономичност. През 2011 г. ЗОРА става официален вносител на TV HITACHI, а от 2018 г.  е представител и на SHARP за едра бяла техника.

Награди и сертификати:

2017 - Сертификат BEST BUY AWARD 2017/18, издаван от ICERTIAS - International Certification Association, със седалище в Цюрих, Швейцария. Проведено е представително изследване сред български потребители, които са определили търговска верига ЗОРА като №1 за „Най-добро съотношение между цена и качество в търговията на дребно с бяла техника и кухненско оборудване”

2019 - Годишна награда „Златна мартеница 2019“ на Сдружение „Произведено в България” за компания, наложила се на пазара като успешна търговска марка и завоювала доверието на българските потребители

МАГАЗИНИ ЗОРА предлагат всичко от света на бялата и черната техника, разпределено в няколко основни категории:

Офертите се публикуват в брошурите на компанията, които може да видите и в онлайн-каталога на фирмата. Тук ще намерите модерни телевизори, печки, перални, хладилници, фурни, абсорбатори; хлебопекарни; кафемашини; ютии и преси, телефони, компютри и периферия, като Магазини Зора са също и оторизиран дилър на Apple.
A за „черния петък”  разгледайте актуалните промоции на техника, телевизия и домашни електроуреди в каталога на МАГАЗИНИ ЗОРА.
За повече информация относно специфични продукти и актуални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://zora.bg

Защо обичаме да пазаруваме от Магазини Зора:

Последни брошури
Търговци - електроника и бяла техника