Практикер - магазини и работно време

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Практикер, включително адрес на магазина на Практикер и нормалното работно време на магазин Практикер. Тук, в Моята брошура можете да получите цялата необходима информация, като например адреси на магазините и работно време на предпочитаните от вас магазини, включително магазин Практикер.


Брошури Практикер
Брошури Практикер
Брошури Практикер

За компанията Praktiker / Практикер

Практикер България

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT техника - „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” за България. Компанията стартира последователна модернизация и обновяване на всички хипермаркети „Практикер“ и избор на по-удобни локации за някои от тях. През 2017 г. „Практикер“ отваря два нови хипермаркета в два нови града – Ямбол и Шумен.

За да създадат и обновяват своите мечтани дом и градина, потребителите могат да избират от разширен асортимент от над 50 хил. продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянсови плочки, гранитогрес и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг – включително и тенти за тераса, автоаксесоари – също и автомобилни гуми - и велоаксесоари. За допълнително удобство клиентите могат да се възползват от различни услуги като рязане и кантиране на плоскости, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг.

Асортиментът е обособен в следните категории:

Инструменти и железария

Строителство и санитария

Баня и кухня

Интериор и декорация

Градина и свободно време

Авто и вело

В магазините на "Практикер", които са с удължено работно време, както и в брошурата и онлайн каталогa на фирмата можете да намерите информация за много промоции, оферти за черния петък; Продуктите варират от оборудване за вашата градина, цветя, дървета; продукти за строителство, отопление и вентилация, подови настилки – ламинати, плочки, гранитогрес; вентилатори; мокети;

Марката "Практикер"

Магазините "Практикер" събират на едно място всички необходими материали и инструменти за строителство и ремонт на дома и градината.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://praktiker.bg/bg

Защо обичаме да пазаруваме от Практикер:

  • Удобна ориентация, подпомогната от квалифицираните служители и консултанти, което прави пазаруването лесно и удобно;
  • Продукти с гарантирано качество
  • Всеки магазин предлага и допълнителни услуги като рязане на дървени плоскости и стъкло, рамкиране, тониране на бои, изработка на ключове
  • Гаранционен сервиз, транспорт на закупените стоки до дома и др.
  • Гъвкави условия за плащане – на кредит, с банкови карти и в брой;
  • Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.
  • "Практикер" България е добър избор за пазаруване на много професионални майстори и клиенти, лидер в съвременната търговия на стоки „Направи си сам” в страната.