HomeMax - брошури, магазини и работно време

Брошури HomeMax

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията HomeMax (Хоуммакс)

„Баумакс България“ ООД е част от най-голямата австрийска верига магазини от типа направи си сам, с представителства в осем страни от Централна и Източна Европа. В България компанията съществува от края на 2006 година, като търговската й дейност започва с откриването на първия магазин в Пловдив през пролетта на 2008 година. Същата пролет се открива и магазин в Стара Загора. След което в рамките на пет години отварят врати още шест магазина в градовете Бургас, Плевен, Русе, Варна и два в София.  През есента на 2014, собствеността на дружеството се сменя и вече компанията е изцяло българска. От пролетта на 2015г., магазините “Baumaxx” оперират на родния пазар под новото търговско име “HomeMax”. Веригата предлага голямо разнообразие от продукти - повече от 70 000 продукта на достъпни цени, класифицирани в няколко категории: строителство, интериор, декорация, техника/инструменти, всичко за градината, врати; цветя; кухни; ламинат и други, които може да видите също и в брошурата на HomeMax/каталога на магазина. Богатият асортимент се допълва от съвкупност допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, гаранция за връщане, безналични плащания, кредитиране, транспортни услуги, топлоизолация и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и други услуги.
Освен към големи и малки строителни фирми и домашни майстори, веригата вече е насочена към крайните потребители. Клиентите могат да се възползват от готови решения за дома – от 3D проектиране на кухни и бани до цялостното им обзавеждане. Клиентите могат да закупят за своите домакинства мебели, бяла и черна техника, текстил и аксесоари. В отделните магазини клиентите могат да се възползват от интересни оферти в черния петък.

Компанията развива своята търговска мрежа и предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и ценни стоки, промоции за ежедневно пазаруване на добри цени, стоки - отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.home-max.bg

Защо обичаме да пазаруваме от HomeMax:

Последни брошури
Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома