Практикер - брошури, магазини и работно време

Брошури Практикер

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията Praktiker / Практикер

Практикер България

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT техника - „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” за България. Компанията стартира последователна модернизация и обновяване на всички хипермаркети „Практикер“ и избор на по-удобни локации за някои от тях. През 2017 г. „Практикер“ отваря два нови хипермаркета в два нови града – Ямбол и Шумен.

За да създадат и обновяват своите мечтани дом и градина, потребителите могат да избират от разширен асортимент от над 50 хил. продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянсови плочки, гранитогрес и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг – включително и тенти за тераса, автоаксесоари – също и автомобилни гуми - и велоаксесоари. За допълнително удобство клиентите могат да се възползват от различни услуги като рязане и кантиране на плоскости, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг.

Асортиментът е обособен в следните категории:

Инструменти и железария

Строителство и санитария

Баня и кухня

Интериор и декорация

Градина и свободно време

Авто и вело

В магазините на "Практикер", които са с удължено работно време, както и в брошурата и онлайн каталогa на фирмата можете да намерите информация за много промоции, оферти за черния петък; Продуктите варират от оборудване за вашата градина, цветя, дървета; продукти за строителство, отопление и вентилация, подови настилки – ламинати, плочки, гранитогрес; вентилатори; мокети;

Марката "Практикер"

Магазините "Практикер" събират на едно място всички необходими материали и инструменти за строителство и ремонт на дома и градината.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://praktiker.bg/bg

Защо обичаме да пазаруваме от Практикер:

Последни брошури
Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома