Mr. Bricolage - брошури, магазини и работно време

Брошури Mr. Bricolage

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията Mr. Bricolage / Мосю Бриколаж

Група френски собственици на магазини за инструменти начело с Bernard Ivernel създават национално сдружение в сектора „Направи си сам” (ANPF). Тогава стартира и първата рекламна кампания на групата.

Mr. Bricolage по света

Днес марката "Mr. Bricolage" е позната в 12 държави на 4 континента с 838 магазина, разположени на търговска площ от над 1,7 млн. кв.м. 

Благодарение на централизираната политика и налагането на общи стандарти във всички магазини с марката "Mr. Bricolage", днес тя е на престижното трето място в сектора „Направи си сам” във Франция.

Магазините във Франция са 766, а тези извън Франция – 72, в 12 държави - Андора, Белгия, България, Испания, о. Мавриций, о. Мадагаскар, Македония, Мароко, Румъния, Уругвай, Кипър и Колумбия.

Продуктовите предложения за декорация и ремонт на дома и градината, селектирани в магазините извън Франция, са съобразени изцяло с националните специфики на всяка държава.

Mr. Bricolage в България

Марката "Mr. Bricolage" присъства в България от 2000 година, когато се отваря първият магазин от типа на модерната търговия за стоки „Направи си сам“.

брошура; каталог; промоции; черен петък; ламинат; градина; елхи; гранитогрес; вентилатори; мокети; Благоевград; Пловдив; Русе; Плевен; Добрич;

19 години грижа за дома и градината

Днес веригата "Mr. Bricolage" в България се състои от 11 магазина, разположени в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

Най-новият магазин в семейството на "Mr. Bricolage" – 11-ят в страната и 3-ти в София, е открит през 2017 г. в София Ринг Мол на бул. „Околовръстно шосе” № 214, ниво 0.

Модерни магазина в 8 града.

За 19 години магазините "Mr. Bricolage" в България са посетени от над 36 милиона клиенти.

Асортиментът е обособен в следните категории:

Баня

Градина

Електричество

Железария

Инструменти

Интериор

Подови настилки

Осветление

Отопление и охлаждане

Строителство

В магазините на "Mr. Bricolage", както и в брошурата и каталогa на фирмата можете да намерите информация за много промоции, оферти за черния петък; Продуктите варират от оборудване за вашата градина, цветя, дървета, елхи; продукти за строителство, отопление и вентилация, подови настилки - ламинати плочки, гранитогрес; вентилатори; мокети;

Марката "Mr. Bricolage"

Магазините "Mr. Bricolage" събират на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината.

Магазините с марката "Mr. Bricolage" в България се управляват от българо-френското акционерно дружество „Доверие Брико”.

Архитектурата и организацията на търговската зала на магазините са изградени по стандартите на "Mr. Bricolage" Франция.

Френските стандарти са задължителни както при подреждането на стоката и нейното обозначаване, така и при обслужването на клиентите и набора от услуги, които им се предоставят.

Марката "Мr. Bricolage" е позната на 4 континента, а общият брой на магазините е 838, разположени на търговска площ от над 1.7 милиона кв.м.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://mr-bricolage.bg

Защо обичаме да пазаруваме от Mr. Bricolage:

Ето защо вече 19 години "Mr.Bricolage" България е любимо място за пазаруване на много клиенти и е лидер в модерната търговия на стоки „Направи си сам” в страната.

Последни брошури
Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома