JYSK - брошури, магазини и работно време

Брошури JYSK

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

За компанията JYSK / ЮСК

JYSK е международна верига магазини на дребно, които продават „всичко за дома“. Тази верига все още е собственост на първоначалния й основател, Lars Larsen, който е известен в цяла Дания като водещ търговец, който винаги има страхотни оферти. През 1979 г. той отваря първия си магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес. Larsen има големи амбиции, макар че не си е и представял колко бързо ще се развие бизнеса му.

Днес групата на JYSK се състои от повече от 2800 магазина в следните 52 страни по света: Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Полша, Чешка Република, Унгария, Нидерландия, Словакия, Германия, Австрия, Швейцария, Исландия, Канада, Гренландия, Ферьорските острови, Естония, Латвия, Литва, Украйна, Косово, България, Казахстан, Румъния, Франция, Великобритания, Словения, Република Северна Македония, Хърватска, Италия, Испания, Босна иХерцеговина, Сърбия, Армения, Черна гора, Индонезия, Гърция, Албания, Виетнам, Малта, Португалия, Грузия, Беларус, Таджикистан, Молдова, Белгия, Кувейт, Дубай, Тайланд, Ирландия, Кипър и Азербайджан. Годишният оборот на групата е около 3,58 милиарда евро.

JYSK е символ на надеждността, a добрата оферта винаги е на мода.

Асортиментът включва мебели за дома, офиса и градината, матраци, интериорни декорации, мебели, столове, пердета, килими, възглавници и други стоки за дома. Качеството е гарантирано и от кралския двор на Дания – Юск е доставчик на кралския двор, а основателят и собственик на компания Ларс Ларсен през 2009-а получи рицарски орден.

В България веригата е от 2005-а година, когато откри първия си магазин в Пловдив, като има общо единадесет локации – в София, Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Велико Търново, Плевен, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

Всяка седмица JYSK има различни специални оферти, като понякога намалението стига до 50 процента от първоначалната цена. Офертите се публикуват в брошурите на компанията, като може да се проверят и онлайн. JYSK има и специална опция за пазаруване – резервираш онлайн и след два часа можеш да вземеш стоката от най-близкия от магазините на веригата, които са с много удобно работно време.

Намерете най-новите промоции, оферти и отстъпки в брошурите и каталозите на JYSK – тук всичко е под един покрив.

A за „черния петък”  разгледайте промоциите на мебели, аксесоари и всичко необходимо за обзавеждане на дома, офиса и вилата в каталога на JYSK.

„Черният петък” е фестивал от специални оферти и отстъпки, когато магазините в целия свят се надпреварват да предлагат намаления. Във връзка с това събитие, голяма част от търговските вериги удължават и работното си време, позволявайки на всички желаещи да се доберат до изгодните оферти, печатат се специални промоционални брошури, претъпкани с артикули и услуги на „безценица”.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://jysk.bg

Защо обичаме да пазаруваме от Jysk:

Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.

Последни брошури
Търговци - мебели