Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Кауфланд - брошури и промоции

 

Новата брошура на „Кауфланд” – тук!

Всяка седмица – нова брошура, всяка седмица – нови промооферти и невероятни цени на избрани хранителни стоки, перилни и почистващи препарати и продукти за дома ще намерите в тази страхотна верига магазини!

Не пропускайте да откриете най-изгодните продукти, които Ви очакват в Kaufland тази седмица. Ако не сте получили листовка заедно с Вашия вестник в пощата си, можете да разгледате офертите и тук, онлайн. Този каталог е наистина богат и включва както стоки от първа необходимост, така и малки удоволствия, които сега можете спокойно да си позволите. Промоционалните цени често са с повече от 50% по-ниски от редовните и изобщо не са за изпускане!
 

Какво ще откриете в брошурата на „Кауфланд”

Разгледайте внимателно всички страници, за да сте сигурни, че не сте пропуснали промоции на:

Обявените промоции важат само в рамките на конкретната седмица.
 

Разгледайте всички брошури

Освен листовка за настоящата седмица, тук ще откриете и предложенията на „Кауфланд” за следващата седмица. Прегледайте всички оферти, за да можете да планирате още по-добре разходите в семейния бюджет. Така ще спестите възможно най-много за допълнителните малки, но толкова важни удоволствия.

Да се възползвате от промоофертите е изключително лесно. Не са Ви нужни карта или код, достатъчно е да посетите най-близкия до Вас магазин на веригата. Списък с магазините можете да намерите тук: https://www.kaufland.bg

Продукти в брошурите на магазина Кауфланд

Последни брошури
Търговци - хипермаркети и супермаркети