Т Маркет - магазини и работно време

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Т Маркет, включително адрес на магазина на Т Маркет и нормалното работно време на магазин Т Маркет. Тук, в Моята брошура можете да получите цялата необходима информация, като например адреси на магазините и работно време на предпочитаните от вас магазини, включително магазин Т Маркет.


Брошури Т Маркет
Брошури Т Маркет
Брошури Т Маркет

За компанията T Market / Т Маркет

Верига супермаркети T MARKET е надеждна верига за практично пазаруване на клиентите в 38 малки и големи градове в цяла България – Cофия, Пловдив, Плевен, Казанлък и Перник. Във всички наши 74 магазина, които са с много удобно работно време  и са разположени на 400-800 кв. м. търговска площ, може да намерите разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти - сезонни плодове, зеленчуци, колбаси, масло, шоколад, както и голям асортимент от домакински стоки. Към момента за Максима България работят над 1600 души в цялата страна. Основните предимства на магазините на Тмаркет, които обслужват над 75 хиляди клиенти всеки ден, са стоките от български производители, винаги прясното месо, обработено в собствения цех на “Т Маркет”, атрактивно ниските цени и правилното съотношение между цената и качеството на продуктите, което магазините поддържаt.

T MARKET е една от първите вериги от този род в България и започва дейността си още през май 2005 година. 13 години по-късно компанията поддържа философията, че днес хората имат нужда от супермаркет, който се намира в близост до дома или работното място и който осигурява практично пазаруване при най-добрите възможни условия.

Асортиментът е обособен в следните категории:

Храни и напитки:

Насипни бонбони

Сезонни плодове и зеленчуци

Колбаси и кренвирши от насипната витрина

Прясно свинско месо

Домакински стоки

  • Tърговски марки на Т Маркет:

Favorit

Optima linija

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте брошурата и каталога на фирмата, както и уеб-сайта на Tmarket: https://tmarket.bg

Защо обичаме да пазаруваме от T Market:

  • Удобно разположение на магазинните, подпомогнато от квалифицирани служители, което прави пазаруването лесно;
  • Продукти с гарантирано качеств
  • Гъвкави условия за плащане –с банкови карти, с талони за храна и в брой;
  • Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.
Филиали Т Маркет